„SUNCE TI POLJUBIM, SREĆA DA NISI…“: Novi debakl Dodikovog savjetnika Milana Tegeltije, ponovo je na drugoj strani bio Dragan Bursać…

Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, u posljednje je vrijeme vrlo aktivan na društvenim mrežama.

  • Mini market

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 0

Tako je Milan Tegeltija, u pokušaju da opravda svoju savjetničku plaću, na društvenim mrežama doživio novi poraz.

"Srbi u svom kolektivnom habitusu nemaju nacionalizam ili ksenofobiju. Naprotiv, Srbi su po svojoj prirodi otvoren i kosmopolitski narod koji čak zna ići do krajnosti i odricanja, zarad npr. jugoslovenstva. Srpski nacionalizam je uvijek reaktivni nacionalizam i odgovor na ugroženost", poručio je Tegeltija.

No, nije dugo trebalo čekati na adekvatan odgovor i to iz Banje Luke.

Reagirao je banjalučki novinar i kolumnist Dragan Bursać.

"Sunce ti poljubim, sreća da nisi nacionalista. Šta bi tek napisao da jesi...", sarkastično je Tegeltiji uzvratio Bursać.

Nije ovo prvi put da se na društvenim mrežama sučele Tegeltija i Bursać.

Podsjetimo, Tegeltija je nedavno u pokušaju lamentiranja na račun srpskog patriotizma, također doživio debakl nakon odgovora Bursaća.

Detaljnije možete pročitati OVDJE.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...