IZAŠAO POGNUTE GLAVE: Dodik je ipak učinio iznimku, nakon maratonskog sastanka u rezidenciji Delegacije Evropske unije kratko je poručio...

Sastanak je trajao dva i pol sata, a akteri sastanka nisu željeli davati izjave, osim Milorada Dodika.

  • Politika

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 1

Nakon što je kasno sinoć završen sastanak u rezidenciji Delegacije Evropske unije, gdje su se šef Delegacije EU Johan Sattler i evropski komesar za proširenje Oliver Varhelyi razgovarali s liderima triju bh. političkih partija, akteri sastanka nisu željeli davati izjave, osim lidera SNSD-a Milorada Dodika.

Na sastanku su prisustvovali predsjednik HDZ-a Dragan Čović, Bakir Izetbegović, predsjednik SDA i Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a. 

Sastanak je trajao dva i pol sata, a novinari su ostali uskraćeni za izjave aktera.

Ipak, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je načinio iznimku i, na upit novinara o čemu se razgovaralo, kratko poručio: "Zahvalite se EU!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...