POVJERENIK EU-a SA KORDIĆEM: Fokus budućeg djelovanja treba biti...

Naglašeno je kako je Mostar danas pozitivan primjer suradnje i suživota u BiH te da može biti primjer za ostatak države na svim razinama.

  • Vijesti

  • 25. Nov. 2021  25. Nov. 2021

  • 3

Povjerenik Europske unije (EU) za susjedstvo i proširenje Oliver Varhelyi u pratnji voditelja Izaslanstva EU u BiH Johanna Sattlera u četvrtak je u Mostaru s gradonačelnikom Mariom Kordićem i predsjednikom Gradskog vijeća Salemom Marićem razgovarao o stanju u gradu i procesima koji su pokrenuti od konstituiranja nove zakonodavne i izvršne vlasti u Mostaru do danas.

Naglašeno je kako je Mostar danas pozitivan primjer suradnje i suživota u BiH te da može biti primjer za ostatak države na svim razinama. Unatoč brojnim deficitima koji su nastali u vremenu bez postojanja Gradskog vijeća, kazano je kako su u ovom kratkom vremenu pokrenuti brojni procesi i projekti, priopćeno je iz Grada Mostara.

Zaključeno je da fokus budućeg djelovanja treba biti stvaranje ozračja koje će pogodovati privlačenju stranih investicija, a koje će otvarati perspektive i nova radna mjesta, posebno za mlade ljude, stoji u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...