DOŠLO DO INCIDENTA NA POVRŠINSKOM KOPU ŠIKULJE: Napadnut član Sindikata rudara, intervenisala i policija...

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić potvrdila da im je prijavljen događaj.

  • Hronika

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 1

Na Površinskom kopu Šikulje jutros je došlo do sukoba u zgradi uprave, zbog čega je intervenisala policija, saznaje Klix.ba.

Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, u zgradi uprave Površinskog kopa Šikulje jutros je održan sastanak na kojem su prisustvovali članovi uprave i nekoliko predstavnika Sindikata rudnika uglja Kreka.

Tema sastanka je bila analiza aktuelne situacije vezano za prekid rada rudara, međutim susret je krenuo u krivom smjeru te je došlo do fizičkog napada.

Prema informacijama sa kojima raspolaže Klix.ba, jedan od inžinjera koji je zaposlen na kopu napao je predsjednika Sindikalne podružnice. Inače, spomenuti inžinjer nije član sindikata.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix.ba je potvrdila da im je prijavljen događaj. Ona je navela da se policija nalazi na mjestu događaja kako bi utvrdili sve činjenice vezano za događaj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...