SELEKTOR VEDRAN BOSNIĆ: "Želimo ostvariti još jedan san, želimo na SP"

Bio je ovo susret sa dva potpuno suprotna poluvremena, a nakon pobjede zadovoljan je bio selektor Vedran Bosnić.

  • Sport

  • 26. Nov. 2021  26. Nov. 2021

  • 0

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine selekciju Češke rezultatom 97:90.

Bio je ovo susret sa dva potpuno suprotna poluvremena, a nakon pobjede zadovoljan je bio selektor Vedran Bosnić.

“Sjajna utakmica jer smo pobijedili i zaslužili smo to. Još uvijek se osjeća da nismo navikli igrati pred publikom. Ako se sjećate i u Tuzli prije dvije godine bilo je pritiska pred publikom. Jako velike su emocije, probali smo se što više opustiti i da se fokusiramo igrati od prve minute kao prvo poluvrijeme. Dobra reakcija nakon poluvremena, nakon razgovora. Vidjelo se da žele, vidjelo se da smo dali sve od sebe i na kraju smo pobijedili. Jako bitna pobjeda koja nam omogućava da se borimo, da bude još jedan naš veliki san, da idemo na Svjetsko prvenstvo. Motivisani smo i želimo da pobijedimo svaku utakmicu!”, rekao je zadovoljni selektor Vedran Bosnić.

Naš tim će za tri dana odigrati i drugi susret protiv selekcije Bugarske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...