POTRESAN INTERVJU ZLATANA IBRAHIMOVIĆA U KOJEM JE GOVORIO I O RATU U BIH: "Moj brat je prestao disati ispred mene"

Intervju Zlatana Ibrahimovića za italijanski list.

  • Sport

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović dao je intervju za Corriere della Serra u kojem je govorio o potresnoj sudbini, a između ostalog i o ratu u Bosni i Hercegovini. 

"Moj otac je mnogo propatio zbog rata. Svaki dan je dobijao informacije da je stradao neko koga on zna. Pomagao je izbjeglicama i pokušao mene učiniti sigurnim. Uvijek me čuvao, a kada je njegova sestra preminula, meni nije dozvolio da odem u mrtvačnicu", rekao je Ibrahimović.

Govorio je Ibrahimović i o svom bratu koji je preminuo od leukemije.

"Moj brat Sapko je preminuo od leukemije. Bio sam tu i prestao je disati ispred mene. Sahranili smo ga po muslimanskim običajima, a otac nije mogao zaustaviti suze. Narednog dana je otišao na grob i plakao od jutra do mraka."

Napadač Milana je otkrio kako je u mladosti bio stidan i da zbog toga, kao i zbog "zaljubljenosti u samoga sebe", dugo nije imao djevojku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...