MOŽE LI GA IŠTA ZAOBIĆI: Miralem Pjanić ovog jutra doživio novi peh

Za bh. reprezentativca Miralema Pjanića ne prestaju stizati loše vijesti.

  • Sport

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 1

Nakon što je nedavno zbog povrede mišića morao odsustvovati sa terena određen period, bh. veznjak je sada doživio novu povredu zbog koje će propustiti narednu utakmicu koju Besiktas igra protiv Kasimpase, prenosi Oslobođenje. 

Vijest o Pjanićevoj povredi objavio je Besiktas istakavši da se bh. fudbaler povrijedio tokom jutrošnjeg treninga. 

Pjanić je osjetio bolove u gornjem lijevom dijelu natkoljenice, a magnetnom rezonancom dijagnosticiran mu je tendinitis, te je odmah započeo i zdravstveni tretman. 

Ostaje da se vidi koliko dugo će Pjanić odsustvovati sa terena, ali nema sumnje da ga učestalost povreda u posljednje vrijeme itekako može i treba zabrinuti. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...