"MI ŽIVIMO...": Grašo prvi put otvoreno o vezi sa Hanom (FOTO)

Grašo je prekinuo šutnju i rekao da su Hana Huljić i on u sretnoj vezi, te se osvrnuo na nagađanja o njihovoj romansi koja su se pojavljivala u medijima proteklih mjeseci.

  • Show

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Iako se o vezi Petra Graše (45) i Hane Huljić (30) priča već više od dva mjeseca, muzički par se dosad nije oglasio o toj temi. Međutim, pjevač je danas odlučio prekinuti šutnju i za InMagazin je prokomentarisao njihovu romansu.

"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo", rekao je Grašo, te priznao da su ga iznenadili pojedini medijski naslovi o njegovom odnosu s Hanom.

 24sata 

"Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni", zaključio je pjevač, piše 24sata.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...