"J**E LUD ZBUNJENOG...": Dragan Mektić o skupu podrške Kasumoviću

Na Trgu Bosne i Hercegovine u Zenici, ispred Gradske uprave, već dva dana traje protest Zeničana.

  • Mini market

  • 02. Dec. 2021  02. Dec. 2021

  • 1

Nakon što je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović uhapšen zbog osnovane sumnje da je zajedno sa ostalim uhapšenima u ovoj akciji učestvovao u izdvajanju Autobuske stanice Zenica iz sastava "Zenicatransa", čime je ovoj firmi nanesena šteta u iznosu od četiri miliona maraka, jučer su se brojni građani okupili na ulici u znak podrške.

Na Trgu Bosne i Hercegovine u Zenici, ispred Gradske uprave, već dva dana traje protest Zeničana, a njihovo okupljanje je u svom stilu prokomentarisao i Dragan Mektić.

"Naš narod je lud, prvo kukaju kako ih političari opljačkaše a kad takvog političara uhapse onda oni protestuju u korist njega. J..e lud zbunjenog",  napisao je on na svom Twitter profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...