TARIK GA JE BLIJEDO GLEDAO: Takmičar u „Milijunašu“ došao do 13. pitanja, nije znao odgovor za 250.000 kuna…

U kvizu "Tko želi biti milijunaš" takmičar nije znao odgovor kojim bi zaradio 250.000 kuna.

  • Show

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 0

Na stolicu nasuprot voditelja Tarika Filipovića u "Milijunašu" sjeo je Dominik Hrestak. Zapeo je na pitanju za 16.000 kuna koje glasi "Koja je država administrativno podijeljena na 10 pokrajina i 3 savezna teritorija?". Upitao je znalce, a oni su mu rekli da je tačan odgovor Kanada.  

24sata Foto: HRT

Dvanaesto pitanje za 125.000 kuna je 'Zbog raznovrsnosti i brojnosti vrsta koje su u njemu živjele, devon je poznat kao...', a ponuđeni su odgovori; doba riba, doba vodozemaca, doma gmazova i doba sisavaca. Iskoristio je zadnji džoker, pozvao je prijatelja, koji mu je rekao da je tačan odgovor doba riba pa je Dominik otvorio pitanje za 250.000 kuna.

Radilo se o Sjevernoatlantskom savezu i tu je odustao pa kući ponio 125.000 kuna. 

24sata

Foto: HRT

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...