JE LI GA I FUDO, KAO ČOVIĆ, POSJEĆIVAO U ZATVORU: Fahrudin Radončić u Zenici prisustvovao skupu podrške uhapšenom gradonačelniku Fuadu Kasumoviću

Zanimljivo je da "Dnevni avaz", dnevni bilten Radončića i Saveza za bolju budućnost, nije "registrirao" njegovo prisustvo. 

  • Mini market

  • 03. Dec. 2021  03. Dec. 2021

  • 8

U Zenici je danas održan miting podrške gradonačelniku ovog grada Fuadu Kasumoviću koji je prije dva dana uhapšen u akciji SIPA-e i drugih policijskih agencija prema nalogu Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog Kantona. Kasumović i još devet osoba sumnjiče se za "organizirani kriminal, zloupotrebu položaja i ovlasti, nanošenje štete vjerovnicima, izazivanje stečaja, te nesavjestan rad u službi", a sve povezano sa firmom "Zenicatrans".

Među građanima koji su se okupili ispred Gradske uprave Zenice pojavio se i Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost. Zanimljivo je da "Dnevni avaz", dnevni bilten Radončića i Saveza za bolju budućnost, nije "registrirao" njegovo prisustvo. 

Podsjetimo da se Radončić jučer nije pojavio na pregovorima o promjenama izbornog zakona vođenim u sjedištu Evropske unije u Sarajevu. Njegov izaslanik Munib Jusufović objasnio je njegov izostanak navodnom medijskom hajkom koja se vodi protiv lidera SBB-a, kao i prijetnjama koje mu upućuju "radikalni krugovi".

("SB") 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...