BRNABIĆKA JE BIJESNA: "Upravo su razbijene prostorije SNS-a u Mladenovcu"

Premijerka Srbije se oglasila putem Twittera.

  • Regija

  • 04. Dec. 2021  04. Dec. 2021

  • 1

Premijerka Srbije Ana Brnabić navela je večeras kako su razbijene prostorije mladenovačkog odbora Srpske napredne stranke (SNS).

Prostorije Opštinskog odbora SNS-a su upravo razbijene, tvrdi premijerka Srbije koja je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je na zgradi ispisano „Rio Tinto, marš iz Srbije“.

„Demokratija na delu. Nećete nas ni uplašiti ni pokolebati. Bez obzira na podmukle, kukavičke napade, nastavljamo da se borimo za Mladenovac, Beograd i Srbiju“,  poručila je Brnabić koja je ujedno i povjerenica za beogradski odbor SNS-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...