STANIVUKOVIĆ NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: "SNSD je u najvećem gradu u Republici Srpskoj ostao bez gradonačelnika, ali i..." (VIDEO)

(...) bez snage u Skupštini,

  • Društvo

  • 09. Dec. 2021  09. Dec. 2021

  • 0

"Usvajanje rebalansa budžeta Grada Banjaluke gledam kao najveću postizbornu pobjedu, ovo je prvi put da se nešto ovakvo desi, da u najvećem gradu u Republici Srpskoj SDSD ostane i bez gradonačelnika i bez snage u Skupštini, izjavio je za "BHT1 uživo" BHRT-a banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nakon što je SNSD odlučio da bojkotuje Skupštinu Grada Banjaluka, njihovi partneri SP i Ujedinjena Srpska ostali su na sjednici, te glasali za rebalans budžeta, a Stanivuković je istakao da je "pobijedio zdrav razum i logika".

"Dio skupštinske većine se odvojio i rekao 'Mi stajemo iza budžeta, iza dobrih projekata, ne iza Draška Stanivukovića', stali su uz Banjaluku i njene građane i to je najvažnija poruka",  istakao je Stanivuković.

Stanivuković je najavio realizaciju brojnih projekata u Banjaluci tokom naredne godine.

"Konačno možemo da održavamo grad, da radimo parkove, ulice, vodovod i kanalizaciju i vjerujem da ćemo pokazati snagu", rekao je Stanivuković.

Podršku dijela vladajuće koalicije, Stanivuković je ocijenio kao "važan politički proces".

"Ovaj događaj odiše političkom čistinom, iako je to skoro pa nezamislivo na Balkanu, ali zaista je tako", naveo je Stanivuković.

Govorio je i o predstojećim Opštim izborima u BiH, istakavši da će podržati kandidata za kojeg opozicija zajednički odluči da je najbolji, te da nema posebnih ambicija, ali da je, ukoliko bi bio kandidovan, spreman preuzeti odgovornost.

"Moja jedina ambicija je da dam svoj maksimalni doprinos. U opoziciji postoji mnogo kvalitetnijih kandidata od mene i podržaću onog iza kojeg ćemo svi stati. Mi ćemo odlučivati i izabrati onog ko po istraživanju bude najbolji, a ja nikada nisam bježao od odgovornosti, to kod mene nije upitno ", rekao je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...