PAPARAZZI U AKCIJI: Vidno uznemireni Ben Affleck snimljen u burnom razgovoru s bivšom suprugom...

U jednom trenutku čak je viđen kako gleda prema Jennifer začuđeno razrogačenih očiju.

  • Show

  • 11. Dec. 2021  

  • 0

Snimljen tokom razgovora sa svojo bivšom suprugom Jennifer Garner na ulici kalifornijske Santa Monice Ben Affleck djelovao je poprilično uzrujano i uznemireno. Zvijezdu filma 'Las Duel' paparazzi su snimili kako nešto vrlo energično objašnjava svojoj bivšoj supruzi Jennifer Garner.

Nakon obavljenog roditeljskog sastanka par je snimljen na ulici u vrlo žustroj raspravi, a 49-godišnji glumac viđen je kako maše rukama s ekspresivnim reakcijama na licu. U jednom trenutku čak je viđen kako gleda prema Jennifer začuđeno razrogačenih očiju.

Ben Affleck i Jennifer GarnerFoto: Profimedia

Prije rasprave Ben i Jenn su se zajedno prošetali, a sve su zabilježile kamere.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...