PROTESTI U BEOGRADU ZAVRŠENI TUČNJAVOM: Cliom uletio među demonstrante pa mu razbili auto (FOTO, VIDEO)

Širom Srbije su i ove subote održani protesti.

  • Regija

  • 11. Dec. 2021  11. Dec. 2021

  • 2

Na kraju današnjeg okupljana kod mosta Gazela u Beogradu, gdje je održana jednosatna blokada, došlo je do incidenta kada je muškarac automobilom marke "Renault Clio" uletio u grupu koja je protestovala s transparentima.

Kako prenose srbijanski mediji, vozač je zakačio automobilom jednog demonstranta nakon čega je došlo do verbalnog sukoba između vozača i okupljenih, a zatim i fizičkog.

Jedan od demonstranata je vozaču automobila transparentnom razbio zadnje staklo na automobilu, s vozačeve strane. 

Širom Srbije su i ove subote održani protesti.

Građani već tri sedmice zaredom blokiraju mostove i autoputeve kako bi natjerali vlast da ne sarađuje sa kompanijom Rio Tinto. Prethodne dvije sedmice demonstranti su tražili povlačenje Zakona o eksproprijaciji i izmjenu Zakona o referendumu, što se i dogodilo.

Videosnimak pogledajte na  Nova.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...