NAJPOPULARNIJI MODELI CIPELA U 2021. GODINI: Jeste li ih i vi nosili? (FOTO)

Niske žene i dalje preferiraju visoke potpetice, ali one visoke rado se prepuštaju ovom trendu.

  • Žena

  • 15. Dec. 2021  15. Dec. 2021

  • 0

S obzirom na to da je 2020. godina na izmaku, pravo je vrijeme da rezimiramo i modne trendove koji su u proteklih 12 mjeseci vladali ponudom modnih brendova. Naravno, i ormarima trendseterica. Kada su u pitanju cipele, posebno se istaknulo pet modela koje smo često viđali u street style izdanjima.

Trend nošenja udobne obuće iz 2020. godine nastavio se i u 2021. godini. Jednima nezamjenjive, drugima nimalo drage - mokasine su jedan od onih polarizirajućih modela cipela koje ili volite ili mrzite. Jedno je sigurno, gotovo da nema udobnijih klasičnih cipela za cjelodnevno nošenje.

MokasineMokasine (Foto: Profimedia)

Cipele s mačijom potpeticom

Baš kao i u slučaju mokasina, modeli cipela s minijaturnom potpeticom nešto su oko čega nikad nećemo usaglasiti mišljenja. Niske žene i dalje preferiraju visoke potpetice, ali one visoke rado se prepuštaju ovom trendu, piše zadovoljna.hr.

Salonke s mačjom potpeticomSalonke s mačijom potpeticom (Foto: Shutterstock)

Retro tenisice

Nakon poduže vladavine poprilično futurističkih modela, ova godina donijela nam je povratak tenisica retro dizajna. Na sveopće oduševljenje ljubitelja klasičnih sportskih tenisica.

Retro tenisiceRetro tenisice(Foto: Profimedia)

Kaubojske čizme

Bez obzira na to radi li se o gležnjačama ili visokim modelima, čizme inspirirane kaubojskim modelima ove godine nigdje niste mogli zaobići.

Kaubojske čizmeKaubojske čizme (Foto: Shutterstock)

Sandale s remenčićima

Strappy modeli obilježili su kraj proljetne i ljetnu sezonu. Sandale s remenčićima možda nisu najpraktičnije ako vam je prioritet sigurnost stopala, ali toliko su efektne.

Sandale s remenčićimaSandale s remenčićima (Foto: Shutterstock)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...