VUČIĆEV TABLOID ZAGOVARA ZABRANU FILMA "QUO VADIS, AIDA": "Zvijezda tog filma Emir Hadžihafizbegović prijeti Srbima novim ratom!" (VIDEO)

Prorežimski tabloid "Informer" piše kako najbolji evropski film "Quo vadis, Aida" ne treba prikazivati u Srbiji "jer je Emir Hadžihafizbegović, zvijezda tog filma, u kom su Srbi proglašeni za genocidni narod, na N1 televiziji prije mjesec dana poručio da su Srbi počinili genocid i u Prijedoru, Zvorniku, Foči…". 

  • Mini market

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 1

"Informer" piše da "đilasovski mediji u Srbiji (mediji pod navodnom kontrolom lidera opozicije Dragana Đilasa) već neko vrijeme vode kampanju da se film 'Quo vadis, Aida', emitira u kinima i na javnom televizijskom servisu Srbije, iako su Srbi u tom flmu prikazani kao genocidan narod".  

Kao dokaz za ovu tvrdnju "Informer" navodi izjavu glumca Emira Hadžihafizbegovića koji je N1 televiziji prije mjesec dana poručio da su Srbi počinili genocid i u Prijedoru, Zvorniku, Foči… 

"Kad vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcjepljenje, ko bi Potočare pripojio Srbiji, ko bi Prijedor, Zvornik, Foču i sve to gradove gdje je nepresuđen genocid, kad vam stalno poručuje da bi to ponijeli sa sobom u neku novu državu... Kad dobijete taj šlagvort, ja kao učesnik onog rata - nema nikakvih problema, dajte da vidimo hoće li naša djeca živjeti kao civilizovani ljudi.! Kad vam najavljuju otcjepljenje, naravno da će sa ove strane biti kontra. Što je rekao Hamdija Abdić Tigar - 'Ako je potrebno, mi ćemo opet braniti Bosnu i Hercegovinu'", rekao je Hadžihafizbegović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...