NIJE REKLA NI RIJEČ: Pogledajte urnebesni "upad" Julije Roberts u intervju Georgea Clooneyja (FOTO)

Julia Roberts vrhunski se našalila tokom online javljanja George Clooney u emisiju "Jimmy Kimmel Live".

  • Show

  • 18. Dec. 2021  

  • 0

George Clooney i Jimmy Kimmel su razgovarali s mladim glumcem Danielom Ranierijem o njegovoj ulozi u filmu kada je Roberts "upala" u virtualni intervju (na 03:59 minuti u videu).

Dok je Clooney pričao o svom novom filmu "The Tender Bar", koji je režirao, Roberts je "sklizula" u kadar sjedeći na stolici, a na licu je imala naočale za sunce. Nije rekla ni riječ, a zatim je ponovo nestala iz kadra.

"O moj Bože. George, ne znam da li si svjestan ovoga, ali pored tebe sjedi jedna žena", rekao je Kimmel.

Potom se Clooney okretao te se "pravio" da ne vidi nikoga pored sebe.

"Možda sam to halucinirao. Ipak je izgledalo kao Julia Roberts", nasmijao se Kimmel.

Clooney i Roberts su zajedno jer trenutno snimaju "Ticket to Paradise". Film "The Tender Bar", o kojem je Clooney razgovarao s Kimmelom, stiže u kina 18. decembra, a na Amazon Prime Video 7. januara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...