VRIJEDI ČAK POLA MILIONA EURA: Evo kako izgleda vila Gorana Bregovića na Jahorini (FOTO)

Budući da je najviše novca uložio u svoje velelepne kuće jer, kako je ranije govorio, plaši se bijede i siromaštva, javnost je zainteresovana da vidi kako one izgledaju.

  • Estrada

  • 18. Dec. 2021  18. Dec. 2021

  • 1

Muzičar Goran Bregović odavno je prestao da broji na prste koliko nekretnina posjeduje u svom vlasništvu.

Budući da je najviše novca uložio u svoje velelepne kuće jer, kako je ranije govorio, plaši se bijede i siromaštva, javnost je zainteresovana da vidi kako one izgledaju.

Brega posjeduje petnaestak kuća u Beogradu, dvospratnicu u Zagrebu koju je kupio 2005. godine i iznajmljuje je za 5.000 eura na mjesečnom nivou. U crnogorskom ribarskom mjestu, Perast, ima dvije vile, bukvalno jednu do druge. On je uz njih sagradio i starački dom u koji je uloženo 100.000 eura.

alt

Najviše vremena provodi u Parizu, gdje je vlasnik rezidencije, a u slobodno vrijeme voli da boravi i u svojoj vili na Bosforu.

Ekipa Nova.rs obišla je Breginu vilu na Jahorini od 450 kvadratnih metara, a koja se cijeni čak pola miliona eura.

alt

Bregović će inače sa Bijelim dugmetom nastupiti večeras na Jahorini na Balkan Music Festivalu, a pored njih pjevat će Riblja čorba i Divlje jagode, piše Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...