OŠTRA REAKCIJA DRAGANA MEKTIĆA: "Odakle porodici Dodik pravo da nekoga naziva izdajnikom?"

Poručio je da porodica Dodik ni na koji način nije učestvovala u stvaranju Republike Srpske.

  • Mini market

  • 21. Dec. 2021  21. Dec. 2021

  • 0

Dragan Mektić, državni parlamentarac i bivši ministar sigurnosti BiH, oglasio se na svom Twitter profilu povodom verbalnog rata kojeg su danas na društvenim mrežama vodili kćerka lidera SNSD-a Gorica Dodik i vlasnik BN televizije Vlado Trišić.

Dodikova kćerka je Trišića nazvala izdajnikom, ali ni on Gorici nije ostao dužan, kazavši da je riječ o "plastičnoj silikonki".

Tim povodom Mektić je na Twitteru istakao kako ga interesuje odakle članovima porodice Dodik pravo da nekoga nazivaju izdajnikom.

"Samo me interesuje otkud pravo i ko im je to dozvolio da članovi Dodikove porodice određuju ko jest a ko nije izdajnik u RS-u", rekao je Mektić.

Poručio je da porodica Dodik ni na koji način nije učestvovala u stvaranju Republike Srpske.

"Oni koji ni na koji način nisu učestvovali u stvaranju RS sada sebi svojataju to pravo. Oni samo imaju ogromno učešće u pljački RS-a", napisao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...