„OVA PRIČA JE LAŽNA...“: Jennifer Lopez se oglasila zbog intervjua koji je ocrnio njenog partnera...

Lopez je sada demantirala medijske napise u kojima je pisalo da je uzrujana zbog nedavnih komentara svog dragog o njegovoj bivšoj supruzi.

  • Show

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 0

Ne nazire se kraj reakcijama na društvenim mrežama nakon intervju Bena Afflecka (49) s Howardom Sternom (67) za 'The Howard Stern Show'.

Prva laž koja se proširila medijima bila je da je glumac okrivio svoju bivšu suprugu i kolegicu Jennifer Garner (49) za svoju ovisnost o alkoholu, tvrdi Affleck.

Njegova bivšu zaručnicu i sadašnju djevojku, pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez (52) navodno je užasno uzrujao ovaj intervju, pisali su strani mediji. Uz to, izvještavali su o tome da je uzrujana i time što je Affleck prepisao svoju ovisnost bivšoj supruzi, ispričao je izvor blizak paru za Page Six, no Affleck tvrdi da ni to nije istina. 

"Jako je ljuta. Ona ne želi biti uvučena u priču o razvodu njega i njegove bivše žene. Upoznala je Jennifer Garner te pokušava upoznati i Benovu djecu", rekao je izvor.

24sata

Foto: Profimedia

Lopez je sada demantirala medijske napise u kojima je pisalo da je uzrujana zbog nedavnih komentara svog dragog o njegovoj bivšoj supruzi.

"Jednostavno nije istina. Ova priča jednostavno nije istinita. To nije onako kako se ja osjećam. Ne bih mogla više poštovati Bena kao oca, suroditelja i osobu", rekla je pjevačica za Entertainment Tonight.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...