KOMŠIĆ NA BOŽIĆNOM KONCERTU: "Budimo ponosni na domovinu obojenu kulturama i tradicijama"

Čestitao je katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu predstojeći Božić i Novu godinu, zaželivši svima dobro zdravlje, sreću i prosperitet.

  • Vijesti

  • 22. Dec. 2021  22. Dec. 2021

  • 4

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić prisustvovao je božićnom koncertu u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva „Napredak“ Ilijaš, koji je održan u kinosali Kulturno-sportskog centra u Ilijašu.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Komšić je nakon koncerta prisustvovao tradicionalnom prijemu, gdje se družio sa građanima, načelnikom Općine Ilijaš Akifom Fazlićem, predstavnicima HKD “Napredak” i drugim organizatorima božićnog koncerta pod nazivom "Božićna bajka".

Predsjedavajući Komšić je poručio da je naša domovina obojena različitim kulturama i  običajima, domovina dobrih ljudi, te da se multikulturalnošću naše zemlje svi trebamo ponositi. 

Čestitao je katolicima u Bosni i Hercegovini i u svijetu predstojeći Božić i Novu godinu, zaželivši svima dobro zdravlje, sreću i prosperitet.

Na božićnom koncertu nastupao je svjetski poznati pijanista Bartolomej Stanković sa gostima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...