ČISTKA U ČOVIĆEVIM REDOVIMA: Prvi put pokrenut disciplinski postupak, HDZ BIH pojedine članove razriješio dužnosti…

Razgovaralo se i o izborima u BIH 2022. godine, a sugovornici su se usuglasili da su ti izbori od iznimne važnosti te je potrebno već sada započeti sa pripremama i aktivnostima kako bi ostvarili zadovoljavajući rezultat.

  • Politika

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 1

U Derventi je održana 18. sjednica HDZ BiH Regionalnog odbora Posavina koju je vodio predsjednik RO Josip Jerković.

Na sjednici se razgovaralo o aktivnostima Regionalnog odbora HDZ-a BiH Posavina tokom 2021. godine, gdje je Jerković podnio izvještaj o svim aktivnostima u toku tekuće godine.

Osim toga riječi je bilo i o pravima i obavezama članova a utvrđeno je da neki članovi već neko vrijeme ne izvršavaju svoje obaveze te je po prvi puta primijenjen disciplinski postupak kojim su razriješeni pojedini članovi Regionalnog odbora, javlja RTVHB . 

Razgovaralo se i o izborima u BiH 2022. godine, a sugovornici su se usaglasili da su ti izbori od iznimne važnosti te je potrebno već sada započeti sa pripremama i aktivnostima kako bi ostvarili zadovoljavajući rezultat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...