LUDNICA U ITALIJI: Spezia nije uputila niti jedan udarac prema okviru gola, ali je srušila Napoli u gostima (VIDEO)

Spezia je došla do četvrte pobjede u sezoni, nije se pomakla sa 17. pozicije, ali je od zone ispadanja sada dijeli pet bodova.

  • Sport

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 0

Nogometaši Spezije kreirali su najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela takmičenja u ovoj sezoni italijanske Serie A pobijedivši u 19. kolu na gostovanju kod Napolija sa 1:0, a da pritom nisu uputili nijedan udarac unutar okvira gola. Gol za senzaciju produkt je autogola za koji je krivac Napolijev stoper Juan Jesus koji je u 37. minuti glavom skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Napoli je imao ukupno 26 udaraca, sedam ih je išlo unutar okvira, ali nijedan nije završio u mreži, što je tim Luciana Spalettija odvela u treći uzastopni poraz na domaćem terenu, gdje su ga prije Spezije svladali Empoli i Atalanta.

Spezia je došla do četvrte pobjede u sezoni, nije se pomakla sa 17. pozicije, ali je od zone ispadanja sada dijeli pet bodova.

Pogledajte video!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...