„ZGROŽEN SAM…“: Poznati voditelj popljuvao novi film Lady Gage, otkrio je zbog čega ga nije mogao pogledati do kraja…

Ne stišavaju se reakcije nakon premijere novog filma Lady Gage.

  • Show

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 0

Bivši voditelj Piers Morgan (55) nije pretjerano oduševljen novim filmom Lady Gage (35) - 'Dinastija Gucci', sudeći prema recenzijama koje je objavio na svojim društvenim mrežama.

"Film sam prestao gledati nakon sat i po, jednostavno sam zgrožen", požalio se voditelj u recenziji uz koju je objavio i sliku postera.

No nije ostalo samo na toj recenziji. Naime, Morgan je kasnije dodatno isprovocirao fotografijom na Instagramu, na kojoj je pozirao zajedno sa svojom suprugom Celijom. Sarkastično je poručio kako je njihov nedavni spoj u 'korona-stilu', u dnevnom boravku, na tren postao 'vrlo raskošan' zbog kako je i sam rekao, užasnutog filma.

"Jedina pozitivna stvar bila je ta što sam mogao 'blago okusiti' vino koje sam naručio", priznao je Morgan koji već neko vrijeme pati zbog gubitka okusa nakon korone.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...