SINONIM ZA LUKSUZNU MODU: Od ove hit torbice se Lady Gaga ne odvaja (FOTO)

Lady Gaga ima taj model u sve tri veličine koje nosi ovisno o prilici.

  • Žena

  • 09. Apr. 2024  

  • 0

Lady Gaga uvijek je imala poseban i svoj modni ukus.

Objašnjavala je da joj moda služi kao slavlje individualnosti i slobode izražavanja bez zadrške. No s godinama je više sklonija luksuznoj klasici, a posljednjih mjeseci ne odvaja se od Bottega Veneta torbica iz nove linije Hop inspirirane kultnim modelom iz 2002. koje su na tržištu dostupne u tri veličine.

image

Foto: Profimedia

  

Hop torbice sa svojim pletenim tkanjem i fleksibilnim oblikom postale su sinonim za luksuznu modnu kuću koju biraju  poznavateljice mode, a kojima visoka cijena za tu vrstu modnog dodatka (od 2200 do 3500 eura) ne predstavlja problem. A obožavaju ju Margot Robbie, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley...

Lady Gaga ima taj model u sve tri veličine koje nosi ovisno o prilici. Ovih dana viđena je s najvećim modelom, no o nešto ranije pokazala je kako u kolekciji ima i tzv. Small Hop Bag, kao i onu najmanju - Mini Hop Bag.

image Foto: Profimedia

Osim ovog luksuznog talijanskog brenda, kako navod Gloria.hr, omiljene modne kuće su joj Alexander McQueen, ValentinoSaint Laurent Celine. Za dnevne i sportske varijante često bira odjeću s potpisom Marc Jacobs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...