IAKO SE ŠUŠKALO DA NAMJERAVA "PRESKOČITI" NASTUP: Lady Gaga na dodjeli Oscara pokazala se u neočekivanom izdanju (FOTO, VIDEO)

Pop ikona je priredila nezaboravno emotivan nastup odjevena u poderane traperice, sivi T-shirt i starke.

  • Show

  • 13. Mar. 2023  

  • 0

Iako je njezina pjesma "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick" bila među nominiranima za Oscara za najbolju originalnu pjesmu, Lady Gaga je namjeravala "preskočiti" nastup na ovogodišnjoj dodjeli.

Potvrdili su to i organizatori prošle sedmice, navodeći kako je prezaposlena snimanjem filma "Joker: Folie à Deux", no čini se kako je naposljetku došlo do preokreta. Gaga se pojavila na pozornici Dolby Theatera i to u vrlo neočekivanom izdanju.

image

U haljini modne kuće Versace na crvenom tepihu (Foto: AFP)

Pjevačica je najprije prošetala crvenim tepihom u crnoj haljini s korzetom niskog struka i teškom satenskom suknjom s potpisom Donatelle Versace, iz kolekcije za jesen 2023. koja je prije svega nekoliko dana prikazana na reviji modne kuće u Los Angelesu.

Izdanje se nije moglo više razlikovati od looka koji je Gaga nešto kasnije pokazala na pozornici Oscara. Pop ikona je priredila nezaboravno emotivan nastup odjevena u poderane traperice, sivi T-shirt i starke, bez šminke na očima i usnama, a jedina poveznica s "glamuroznom Gagom" s crvenog tepiha bila je francuska pletenica.

"Za mene je ovo jako lično. Potrebno nam je puno ljubavi da hodamo kroz ovaj život, a svi ponekad trebamo heroja. Heroji su posvuda oko nas, ali možda otkrijete da možete biti sami svoj heroj, čak i ako se iznutra osjećate slomljeno”, poručila je pjevačica prije nego što je izvela pjesmu "Hold my Hand", prenosi Gloria.hr.

image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...