BENJAMINA KARIĆ NAJAVILA: Stanivuković i Kordić dolaze u posjetu Sarajevu

Karić je odgovarajući na pitanje novinara kazala kako ih je prije 15-ak dana pozvala u uzvratnu posjetu, ali da ni Stanivukoviću ni Kordiću taj datum nije odgovarao.

  • Vijesti

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 7

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić najavila je uzvratne posjete Sarajevu gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i gradonačelnika Mostara Marija Kordića početkom sljedeće godine.

Karić je, odgovarajući na pitanje reportera N1, kazala kako ih je prije 15-ak dana pozvala u uzvratnu posjetu, ali da ni Stanivukoviću ni Kordiću taj datum nije odgovarao.

“Gradonačelnik Mostara mislim da ima sjednicu, a gradonačelnik Banje Luke ranije preuzete obaveze. Ali obojica su iskazali interes da uzvratnu posjetu realizujemo početkom naredne godine. Nadam se da će bh. gradovi i gradonačelnici imati dobru saradnju”, kazala je Karić.

Podsjetimo, Karić je posjetila Banju Luku 22. juna, dok je u Mostaru bila 5. maja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...