"SB" NA LICU MJESTA: Nebojša Vukanović stigao na saslušanje u Tužilaštvo BiH, pogledajte detalje...(FOTO)

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je ispred Tužilaštva BiH, pogledajte u fotogaleriji šta je zablježio!

  • Vijesti

  • 23. Dec. 2021  23. Dec. 2021

  • 1

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, zbog napada na ustavni poredak stigao je na saslušanje u Tužilaštvo BiH kao svjedok.

Podsjećamo, ranije su saslušani Branislav Borenović, predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP), koji je nakon saslušanja kazao da je sve ovo rezultat predizborne kampanje SNSD-a, te da nije slučajno što je posebna sjednica NSRS-a održana pred izbore u Prijedoru.

Ovo nije kraj saslušanjima. Bit će saslušani još neki političari dok u isto vrijeme SIPA provodi aktivnosti i izuzima dokumentaciju političkih stranaka koje su učestvovale u posebnoj sjednici NSRS-a.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je ispred Tužilaštva BiH, pogledajte u fotogaleriji šta je zablježio!

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...