STIGLI REZULTATI DRUGOG TESTA NA KORONAVIRUS: Luka Modrić je opet....

Iz Reala su savjetovali igračima koji su dobili nekoliko dana slobodno da za vrijeme blagdana budu oprezni i, ako je moguće, ne napuštaju Madrid.

  • Sport

  • 24. Dec. 2021  24. Dec. 2021

  • 0

Luka Modrić i drugi je put negativan na koronavirus tako da će smjeti izaći iz karantene. Podsjetimo, Modrić je u prošli petak dobio negativan test samo dva dana nakon pozitivnog, no i dalje je osjećao simptome.

Uz Modrića, negativan je i Marcelo koji je pozitivan test dobio kad i Modrić, no njemu je to tek prvi put da je negativan. Jučer su negativni bili i Gareth Bale, Rodrygo, David Alaba i Davide Ancelotti, Carlov sin i pomoćnik. Asensio, Lunin i Isco još uvijek nisu dobili negativan test.

Iz Reala su savjetovali igračima koji su dobili nekoliko dana slobodno da za vrijeme blagdana budu oprezni i, ako je moguće, ne napuštaju Madrid. Ekipa se treninzima vraća 28. decembra..

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...