ŠTIKLE ZA SVE PRILIKE: Ova vrsta obuće vizualno produžuje noge i cijelu figuru (FOTO)

Ovaj tip obuće izvrsno se kombinira za dnevne i večernje prilike – odlično će izgledati uz traperice, poslovne hlače, suknje i haljine.

  • Žena

  • 25. Dec. 2021  25. Dec. 2021

  • 0

Štikle u boji kože nezaobilazan su dio ormara brojnih dama širom svijeta. Kako i ne bi kad ova vrsta obuće vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

Ovaj tip obuće izvrsno se kombinira za dnevne i večernje prilike – odlično će izgledati uz traperice, poslovne hlače, suknje i haljine.

Ako želite vizualno produžiti figuru odaberite obuću koja je što bliža tonu vaše kože. Na taj način izgledat ćete kao da ništa nemate na nogama.

Takozvanim golim štiklama ne može odoljeti ni Franka Batelić. Hrvatska pjevačica podijelila je na svojem Instagramu blagdansku fotografiju na kojima pozira upravo u modelu s visokom potpeticom te u bež boji.

Zavirite u fotogaleriju.

Franka je štikle sparila sa svijetloplavim kariranim odijelom sastavljenim od predimenzioniranih hlača i sakoa koji je stegnula u struku odgovarajućim remenom. Izdanje je, pak, dopunila pozlaćenom chunky ogrlicom, piše zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...