ODBROJAVANJE JE POČELO: Izaberite savršene štikle za doček Nove godine (FOTO)

Tanka potpetica svaku štiklu čini još ženstvenijom, a ako ih i niste navikli nositi, možda vam neće biti teško napraviti iznimku i za doček 2022. odabrati upravo takve štikle. Uvijek sa sobom možete ponijeti udobniji par cipela u koje ćete se preobući iza ponoći.

  • Žena

  • 29. Dec. 2021  29. Dec. 2021

  • 0

Drugu godinu za redom doček Nove godine neće biti onako opušten i bez ograničenja kako smo to bili navikli prije pandemije. Najluđa noć u godini možda neće biti baš takva, ali to nas ne mora spriječiti da se dobro provedemo, na nekom manjem slavlju ili u krugu porodice, i zablistamo u najboljem odjevnom izdanju, baš kako priliči dočeku novog ljeta.

A svaki slavljenički outfit kompletnim čine prave cipele jer znamo da dobre cipele mogu podići svaku odjevnu kombinaciju i učiniti je da izgleda još bolje i ljepše. Za proslavu Nove godine ne može se pogriješiti s elegantnim salonkama koje za tu prigodu mogu biti ukrašene šljokicama ili biti izrađene od sjajne kože, umjetne ili prave, piše zadovoljna.hr.

Aldo, 680 knAldo (Foto: Internetska stranica trgovine)

Reserved, 229,90 knReserved (Foto: Internetska stranica trgovine)

Zlatni i srebrni modeli također su među favoritima, međutim i klasične crne štikle uvijek su dobar odabir, za svaku priliku pa tako i za Novu godinu. Tanka potpetica svaku štiklu čini još ženstvenijom, a ako ih i niste navikli nositi, možda vam neće biti teško napraviti iznimku i za doček 2022. odabrati upravo takve štikle. Uvijek sa sobom možete ponijeti udobniji par cipela u koje ćete se preobući iza ponoći.

Guess, snižena cijena 694 kn (cijena prije sniženja 1388 kn)Guess (Foto: Internetska stranica trgovine)

Replay, snižena cijena 282,10 kn (cijena prije sniženja 403 kn)Replay, snižena cijena (cijena prije sniženja 403 kn) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...