TARIKA FILIPOVIĆA ODUŠEVIO MURAL U DOBOJU: “Fotografirah s osmijehom” (FOTO)

Tarik je nedavno boravio u Barceloni gdje je snimao film "42 sekunde", koji govori o Draganu Matutinoviću, vaterpolo treneru koji u Španiji ima status legende otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

  • Show

  • 27. Dec. 2021  27. Dec. 2021

  • 0

Glumac i voditelj Tarik Filipović svakodnevno na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz života, a sada je pokazao i mural koji ga oduševio.

Naime, Tarik je u Doboju uočio mural srbijanskog glumca Miodraga Petrovića Čkalje.

"Eee, ovo je mural. Fotografirah s osmijehom", napisao je Tarik uz fotografiju.

alt

Podsjećamo, Tarik je nedavno boravio u Barceloni gdje je snimao film "42 sekunde", koji govori o Draganu Matutinoviću, vaterpolo treneru koji u Španiji ima status legende otkad je tamošnje vaterpoliste odveo do prve olimpijske medalje.

 Tarik od tada često objavljuje na svom Instagram profilu fotke sa snimanja tog filma na kojima pozira s glumačkom ekipom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...