"OSJEĆALA BOL U GRUDIMA": Nevakcinisana porodilja umrla od korona virusa

Ona je tokom trudnoće odbila da se vakciniše, a u međuvremenu je pred kraj trudnoće oboljela od korona virusa.

  • Hronika

  • 29. Dec. 2021  29. Dec. 2021

  • 0

Natalie Forshaw, iz Manchestera, preminula je mjesec dana nakon što se porodila, kada joj se naglo pogoršalo stanje zbog komplikacija sa korona virusom, prenosi Daily Record.

Ona je tokom trudnoće odbila da se vakciniše, a u međuvremenu je pred kraj trudnoće oboljela od korona virusa. Prvog dana kada je postala slaba ostala je kod kuće, ali ju je majka ubijedila da ode kod ljekara.

"S obzirom na to da je bila trudna odveli smo je kod ljekara, tada je već osjećala bol u grudima i teško je disala. Odmah je poslata u bolnicu, a nakon što se porodila odmah je smještena na odjeljenje intenzivne njege", kaže njena majka.

Pet dana prije Božića njoj se stanje drastično pogoršalo, a nedjelju dana kasnije je nažalost preminula.

"Nije mogla nedjeljama da vidi svoju bebu", rekla je njena majka.

"Moje srce slomljeno je na mnogo dijelova. Mislim da se nikada neće popraviti. Nedostajat će mi njene poruke koje mi je slala svakoga dana, čak i samo da bi mi rekla da me voli", napisala je njena majka.

Ona je dodala da su njih dvije imale jako lijep odnos ne samo kao majka i kćerka, već su jedna drugoj bile kao drugarice.

"Bila je predivna, sijala je svakoga dana. Na hiljade ljudi ju je voljelo", rekla je neutješna majka.

Njeni prijatelji su se organizovali i preko jedne platforme započeli su akciju prikupljanja novca za njenu porodicu. Do sada su uspjeli da prikupe 6.500 funti, i zahvalni su svima koji su njenoj porodici malo olakšali predstojeće dane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...