HRVATSKA GLUMICA U TAJNOSTI SE UDALA ZA MUZIČARA IZ BOSNE I HERCEGOVINE: "Ljubav uvijek pobjeđuje"

“Nek vam je sa srećom”, “Ljubav uvijek pobjeđuje”, samo su neki od komentara ispod Tarine objave.

  • Show

  • 29. Dec. 2021  29. Dec. 2021

  • 1

Hrvatska glumica Tara Thaller (23) na Instagramu je podijelila veliku vijest. Naime, u tajnosti se u srijedu udala za muzičara i glumca iz BiH Farisa Pinju (22) s kojim je već dvije godine u sretnoj vezi.

Crno-bijele fotografije vjenčana u centru Zagreba iznenadili su obožavatelje lijepe glumice koja je do sada najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji ‘Uspjeh’ te u srpsko-hrvatskoj telenoveli ‘Pogrešan čovjek’.

“Mr. & Mrs. Bond #justmarried”,  napisala je glumica u opisu fotografija na kojima blista u kratkoj i jednostavnoj vjenčanici koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac dok je Faris na sebi imao elegantno crno odijelo.

“Nek vam je sa srećom”, “Ljubav uvijek pobjeđuje”, samo su neki od komentara ispod Tarine objave.

Inače, Tara i Faris svoju su ljubav započeli nakon što se ona preselila u Sarajevo zbog studija glume. Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu.

Inače, Tara je bila i pobjednica HRT-ova showa ‘Zvijezde pjevaju’.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...