"ZLATNA ŠOLJA": Zoran Kesić u novogodišnjoj emisiji sa tri televizijske boginje

"Zlatna Šolja" emituje se u subotu, 01.01.2022. godine, u standardnom terminu.

  • Šareni svijet

  • 31. Dec. 2021  31. Dec. 2021

  • 0

Nakon dočeka Nove godine, prvog januara vas u toplini doma očekuje voditelj i humorista Zoran Kesić i to sa specijalnom, prazničnom epizodom emisije "24 minuta".

Sada već tradicionalno, epizoda po imenu „Zlatna šolja“ emitovat će se prvog januara ove godine, od 21.30 na kanalu Nova S. U razgovoru za Nova.rs portal, voditelj je rekao da će njegove gošće u emisiji biti tri televizijske boginje, koleginice – Nataša Miljković, Maja Nikolić i Jelena Obućina.

"Zlatna Šolja" emituje se u subotu, 01.01.2022. godine, u standardnom terminu u 21:30. Podelili smo najsmešnije i najgluplje izjave i događaje u 12 kategorija koje ću komenarisati sa tri televizijske boginje Natašom Miljković, Majom Nikolić i Jelenom Obućina. Gost nam je glumac koji je obeležio ovu godinu ulogom Tome, sjajni Milan Marić. Sviraju nam moji stari drugari, grupa Let 3 iz Rijeke“, rekao je Kesić za Nova.rs.

Kada je riječ o samom dočeku Nove godine, Kesić kaže da će uživati u porodičnoj i prijateljskoj atmosferi.

"Novu godinu ću proslaviti u krugu porodice i još jedne porodice, a možda u ponoć popijem i par gutljaja vina, eto čisto i ja malo da se otkačim. Želim narodu u sledećoj godini da najviše energije, ljubavi i vremena posvete onima koje najviše vole. I ako im nešto smeta da to promene", poručio je Kesić za Nova.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...