PAPARAZZI U AKCIJI: Legenda Bayerna snimljena na plaži, nakon petog razvoda uživa sa…

Srpkinja Marijana Kostić bila je Matthäusova treća žena s kojom je u braku bio četiri godine, od 2003. do 2007. godine, a u decembru 2008. godine oženio se 21-godišnjom Ukrajinkom Lilianom Chudinovom.

  • Show

  • 06. Jan. 2022  06. Jan. 2022

  • 0

Bivši nogometaš Lothar Matthäus (60) nedavno se rastao od pete supruge Anastasije Klimko s kojom se u tajnosti oženio i imaju sedmogodišnjeg sina, a sada su ga paparazzi snimili tokom odmora na Mikonosu gdje je uživao u društvu zgodne brinete.

Za medije u Njemačkoj rekao je kako je s novom odabranicom tek nekoliko dana u vezi i ne želi otkrivati njezino ime, a otkrio je i kako je s 27 godina mlađom Anastasijom ostao u prijateljskim odnosima.

EXCLUSIVE: Soccer legend Lothar Matthäus is pictured on vacation in Mexico with a stunning brunetteFoto: Profimedia

"Nije bilo svađe, bijesa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u prijateljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe u cijeloj ovoj situaciji", izjavio je Lothar.

Osim po svojim nogometnim uspjesima poznat je i po burnom ljubavnom životu i pet brakova koji su iza njega. 

S prvom suprugom Silvijom Matthäus bio je od 1981. do 1992, i s njom Lothar ima dvije kćeri - Alisu i Violu.

Druga žena bila mu je švicarski model i TV-voditeljica Lolita Moreno s kojom se oženio 1994. godine i brak je potrajao pet godina.

Srpkinja Marijana Kostić bila je Matthäusova treća žena s kojom je u braku bio četiri godine, od 2003. do 2007. godine, a u decembru 2008. godine oženio se 21-godišnjom Ukrajinkom Lilianom Chudinovom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...