BRAZZO NA UDARU SLAVNOG NIJEMCA: Legendarni reprezentativac Njemačke raspalio po Salihamidžiću, razlog je…

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić našao se na udaru kritika zbog najave pojačanja koja trebaju stići u taj klub

  • Sport

  • 30. Apr. 2020  

  • 0

Iako popularni Brazzo nije naveo konkretna imena, već je istaknuo da će Bavarci biti aktivni na tržištu i da će dovoditi samo najbolje, takav njegov medijski istup nije naišao na dobre reakcije.

Nijemci to smatraju „neprofesionalnim“ pristupom zbog kojeg je Bayern već ispustio Wernera, Ziyecha, Bergwijna, a „paljbu“ po Brazzi sada je osuo i proslavljeni igrač Bayerna Lothar Matthaus.

"Nadam se da će Salihamidžić u budućnosti imati bolji 'nos' za transfere. Dao je 80 miliona eura za Lucasa, ali on je često povrijeđen, nije se pokazao kao baš profitabilan", kazao je Matthaus, pa se dotakao njegovog medijskog nastupa.

"Obećao je sjajne transfere, vrijeme je da se riječi pretvore u djela. Ali, najavljivanje takvih stvari je bespotrebno u vremenima kada se drugi klubovi bore za svoje postojanje. Šta ako budemo morali čekati duže nego što se očekuje da se stanje u sportu stabilizira? Salihamidžić i svi moraju voditi računa o tome šta govore u javnosti", kazao je slavni Nijemac.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...