LAGUMDŽIJA ODBRUSIO DAČIĆU: "Kule u New Yorku su rušila 'mentalna braća blizanci' osuđenicima za genocid u Srebrenici. Danas je Dodik na čelu..."

Na današnju izjavu predsjednika Skupštine Srbije Ivice Dačića burno je reagovao bivši šef bh. diplomatije Zlatko Lagumdžija.

  • Vijesti

  • 07. Jan. 2022  07. Jan. 2022

  • 8

Predsjednik Skupštine Srbije i bivši šef srbijanske diplomatije Ivica Dačić, komentarišući danas sankcije američkog ministarstva finansija, izjavio je da "nisu Srbi učestvovali u rušenju kula u New Yorku, nego američki favoriti mudžahedini iz BiH, koje su pomagali svih ovih godina".

Ova izjava izazvala je burne reakcije u našoj zemlji, a na nju se osvrnuo i bivši šef bh. diplomatije Zlatko Lagumdžija

"Kule u New Yorku, Dačiću, su rušila 'mentalna braća blizanci' osuđenicima za genocid u Srebrenici. Sve njih spaja ubijanje drugačijih od sebe i pravljenje segregiranih društava po cijenu zločina. Danas je Dodik na čelu kolone njihovih sljedbenika", napisao je Lagumdžija na svom Twitter profilu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...