KRIVOKAPIĆ PRIZNAO: Opstruira glavni grad Crne Gore jer...

(...) mu ne odgovara uprava, odnosno gradonačelnik.

  • Regija

  • 10. Jan. 2022  10. Jan. 2022

  • 0

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić otvoreno je priznao da ne komunicira sa Glavnim gradom jer mu ne odgovara uprava, odnosno gradonačelnik.

Krivokapić je sinoć na pitanje tviteraša kako će popraviti komunikaciju s Glavnim gradom, koje zapravo i nema odgovorio: “Popravit ćemo je tako što ćemo smijeniti vlast”.

Gradonačelnik Ivan Vuković je još 28. januara prošle godine uputio dopis premijeru u kojem je naveo koji su zajednički projekti Glavnog grada i države i tražio sastanak tim povodom.

Šefica kabineta predsjednika Vlade im je tada odgovorila da će se Krivokapić javiti kada bude slobodan i nađe prostor za sastanak u agendi, ali do sastanka nije došlo.

Iz Glavnog grada su ranije naveli da, kao ozbiljna institucija, neće dozvoliti da građani Podgorice trpe zbog političkog revanšizma Vlade Crne Gore, navodi Gradski.me.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...