ŠPRAJC NADMAŠIO SEBE: "Nole bi mogao ostati bez para i gaća. Antivakseri s pravom mogu tvrditi da je riječ o globalnoj guštersko-kengurskoj zavjeri..."

Zanimljivo da je prvo zaštitno lice Lacostea nekad bio Australac - krokodil Dundee pa mnogi sumnjaju da je riječ o velikoj guštersko-kengurskoj koaliciji, ironično je poručio Šprajc.

  • Mini market

  • 18. Jan. 2022  18. Jan. 2022

  • 0

Jedini koji su odahnuli su gosti hotela u kojem je proteklih dana u Melbourneu bio smješten Novak Đoković, započeo je svoj komentar urednik i voditelj RTL-a Zoran Šprajc, te nastavio:

"Najveća i najbizarnija migrantska kriza u povijesti konačno je završila. Novak Đoković dehidriran i vidno iscrpljen maltretiranjem na tvrdoj australskoj granici vratio se u Srbiju.  

Nole je ostao bez vize ali moguće je da će ostati i bez para ali i bez gaća. Jer stižu vijesti kako takav necijepljen neće moći igrati ni na Rolan Garrosu a njegov glavni sponzor Lacoste već je najavio kako će s njim morati razgovarati o događajima u Australiji. 

Zanimljivo da je prvo zaštitno lice Lacostea nekad bio Australac - krokodil Dundee pa mnogi sumnjaju da je riječ o velikoj guštersko-kengurskoj koaliciji.

Jedini koji su odahnuli su gosti hotela u kojem je proteklih dana u Melbourneu bio smješten Novak Đoković. Kažu kako konačno više ne moraju dan i noć slušati 'Užičko kolo'", poručio je Šprajc.

Video možete pogledati OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...