KRALJICA MODNE RECIKLAŽE: Letizia u 45 godina staroj kombinaciji svekrve Sofije (FOTO)

Zelenu suknju i cvjetnu bluzu za nju je izradila modna kuća Valentino, a Sofia ju je nosila na gala večeri prilikom službenog posjeta Njemačkoj 1977. godine.

  • Žena

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. organizirali su diplomatsko primanje u madridskoj palači Zarzuela. Kraljevski par družio se s ambasadorima i konzulima stranih zemalja u Španiji.

Letizia je ovaj put uistinu zapečatila svoju titulu kraljice modne reciklaže. Naime, na primanje je došla u 45 godina staroj kombinaciji svoje svekrve Sofije.

Kraljica LetiziaKraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Zelenu suknju i cvjetnu bluzu za nju je izradila modna kuća Valentino, a Sofia ju je nosila na gala večeri prilikom službenog posjeta Njemačkoj 1977. godine, piše zadovoljna.hr.

Kraljica Sofia u Njemačkoj 1977. godine u suknji i bluzi modne kuće ValentinoKraljica Sofia u Njemačkoj 1977. godine u suknji i bluzi modne kuće Valentino (Foto: Guliver Images)

Sada je Letizia izvukla iz naftalina ova dva odjevna komada i podarila im novi život uz jednu minijaturnu promjenu. U originalu je bluza u struku bila stegnuta tankim ružičastim remenom svezanim u mašnu, a u novoj verziji mašne više nema.

Kraljica LetiziaKraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Kako bi sve ostalo u zeleno-ružičastoj paleti, Letizia je odabrala i naušnice s dragim kamenjem u istim bojama.

Kraljica LetiziaKraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...