HOLIVUDSKI GLUMAC SEAN PENN RAZOČARAN RAZVOJEM SITUACIJE: "Drago mi je što sam star i što neću morati da gledam..."

Iako je starenje tabu tema u Holivudu, šezdesetjednogodišnji Penn nije zabrinut zbog toga.

  • Show

  • 19. Jan. 2022  19. Jan. 2022

  • 0

Holivudski glumac Sean Penn je u intervjuu za "Toronto Sun" izjavio da je sretan što je ostario, tako da neće morati da gleda apokaliptičnu budućnost svijeta.

Iako je starenje tabu tema u Holivudu, šezdesetjednogodišnji Penn nije zabrinut zbog toga.

„Pomalo sam frustriran svijetom. Drago mi je što sam star i što neću morati da se nosim s tim kuda stvari idu“, ispričao je glumac pomenutom mediju.

Kako je naveo, on osuđuje one koji biraju probleme oko kojih bi čovječanstvo trebalo da bude uznemireno, a potom i ljude koji pristaju na to.

"Previše brinemo oko toga hoće li nas optužiti licemjerni samoproklamovani pravednici, koji gledaju samo da dobiju brzu nagradu", istakao je Penn.

Podsjetimo, Pen se nedavno vratio na velika vrata filmom "Flaf Day" u kojem tumači glavnu ulogu, ali koji je i režirao. U pitanju je drama o ocu prevarantu koji uprkos tome što ide iz nevolje u nevolju pokušava da zadrži iluziju "američkog sna".

U ovom ostvarenju značajne uloge imaju i njegov sin i kćerka iz braka sa glumicom Robin Rajt, Hoper i Dilan Penn.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...