UHVAĆENI NA „DJELU“: Slavni glumac ljubi 24 godine mlađu ženu, poznata je po…

Obećala je da će provesti punih 12 mjeseci bez kupovine ili stiliziranja nove odjeće jer želi rasvijetliti utjecaj koji modna industrija ima na okoliš.

  • Estrada

  • 12. Dec. 2023  

  • 2

Glumac Sean Penn opet je postao tema showbiz svijeta prije nekoliko dana nakon što je viđen s Nathalie Kelley, australskom glumicom 24 godine mlađom od njega.

Novopečeni par primijećen je kako uživa na plaži u Miamiju, a s ovom ljepoticom viđen je samo nekoliko mjeseci nakon raskida od Olge Korotyayeve s kojom se viđao ovog ljeta.

Početkom ove godine bio je u društvu bivše supruge Leile George, u junu se na ulicama Italije ljubio s Olgom, a već sada na odmor je odveo novu ljepoticu koja je javnosti dobro poznata.

Pennova nova djevojka rođena je u Peruu i odrasla u Australiji od svoje treće godine, a najpoznatija je po ulogama u serijama i filmovima ''Brzi i žestoki: Tokyo Drift'', ''Body of Proof'', ''The Vampire Diaries'', ''Dynasty'', ''UnReal'' i ''The Baker And The Beauty''. Mnogima je njeno lice poznato i iz spota pjevača Brune Marsa za pjesmu ''Just The Way You Are''.

Prije nego što je postala glumica, Nathalie je studirala i bavila se volontiranjem, no kad je s time prestala otkrila je da joj je sve izgubilo smisao.

alt

''Bila sam studentica na studiju društvenih znanosti i politike, smjer razvoj u trećem svijetu i radila sam kao volonter u centru grada s domorodačkom omladinom, a onda sam se preselila i izgubila sam svrhu života. Tada sam shvatila da zapravo želim biti glumica'', rekla je u jednom intervjuu.

Nathalie je izjavila i da je nakon jednog filma pala u depresiju jer uspjeh koji je tada proživljavala nije odgovarao onako kako se nadala da će izgledati.

Nekoliko uloga koje je glumila nisu joj se svidjele, a jedna od tih bila je i u seriji ''Dynasty'' jer je glumila jednu od glavnih osoba u industriji protiv koje se u stvarnom životu glumica žestoko protivi.

Naime, Nathalie je strastvena aktivistica i u maju 2020. obećala je da će provesti punih 12 mjeseci bez kupovine ili stiliziranja nove odjeće jer želi rasvijetliti utjecaj koji modna industrija ima na okoliš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...