EFEKTNA KOMBINACIJA: Amal Clooney u pantalonama koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom (FOTO)

Nakon povratka u SAD glumac je viđen na večeri sa suprugom Amal i njihovim dobrim prijateljima, Cindy Crawford i Randeom Gerberom.

  • Žena

  • 20. Jan. 2022  20. Jan. 2022

  • 0

Nakon nekoliko mjeseci boravka u Australiji George Clooney vratio se u Sjedinjene Američke Države. Slavni 60-godišnji glumac i redatelj bio je u Australiji zbog snimanja filma "Ticket To Paradise" redatelja Olivera Parkera.

U romantičnoj komediji, čija se premijera očekuje u oktobru 2022. godine, njegova glavna glumačka partnerica je Julija Roberts. George i Julija glume razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječio svoju kćer da se uda i napravi istu grešku koju su oni napravili prije 25 godina.

Samo dvije sedmice prije završetka, snimanje je prekinuto zbog pojave koronavirusa na setu i pretpostavlja se kako će ova stanka trajati barem dva mjeseca, zbog čega bi i datum premijere na kraju mogao biti promijenjen.

Nakon povratka u SAD glumac je viđen na večeri sa suprugom Amal i njihovim dobrim prijateljima, Cindy Crawford i Randeom Gerberom.

George i Amal Clooney uoči večere s prijateljimaGeorge i Amal Clooney uoči večere s prijateljima (Foto: Profimedia)

Znatiželjni fotografi jedva su dočekali da snime njegovu lijepu suprugu, koja se rijetko pojavljuje u javnosti.

Slavna 43-godišnja advokataica na večeru je došla u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji. Baza njezinog izdanja bili su crni komadi. Uz majicu u toj boji odabrala je crne kožnate pantalone i gležnjače, a za dašak svježine pobrinula se kratka jakna od brušene kože u oker nijansi,  piše Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...