SVJETLUCAVO I CRVENO: Niko ne bira tako dobre haljine kao kraljica glamura Amal Clooney (FOTO)

Novi redateljski uradak Georgea Clooneyja, film "The Boys in the Boat", najpoznatija advokatica za ljudska prava podržala je dolaskom na njegovu svečanu projekciju u filmskom studiju MGM-a

  • Žena

  • 11. Dec. 2023  

  • 0

U sezoni prazničnih zabava, ali i izvan nje, zanosna Amal Clooney velika je pobornica nošenja svjetlucavih krpica, što je nanovo imala priliku potvrditi.

Njezin glamurozni look, kao stvoren za praznične zabave, stiže ravno s modne piste. Odabranu kreaciju bez rukava potpisuje brend 16Arlington i dio je njegove nadolazeće kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2024. godine.

16Arlington SS24            Foto: Profimedia 

Pripijena haljina sadržavala je predimenzionirane ljuske i podjednako sjajne, srebrne detalje oko vrata i ruku, a izgled je uparila sa metalik srebrnim salonkama u špic i zlatnom torbicom clutch, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...