SVE JE SNIMILA NADZORNA KAMERA: Pogledajte najluđe "parkiranje" ikad, a sve je krenulo nakon greške vozača...

Srećom po vozača, čini se kako nije povrijeđen, jer je odmah nakon zaustavljanja izašao iz vozila i pokušao shvatiti šta se dogodilo.

  • Auto

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 0

Snimka s nadzorne kamere nastala je ranije ovog mjeseca, a sada kruži internetom kao primjer nevjerovatnog sudara koji je završio – automobilom parkiranim na prazno mjesto.

“Majstor parkiranja”, najčešći je komentar videa koji se posljednjih dana dijeli društvenim mrežama, a dolazi s jedne nadzorne kamere u Kini. Vozač limuzine koji je skrivio cijelu situaciju izgubio je nadzor nad vozilom, kratko vrludao cestom, pokupio saobraćajni znak i potom se "uparkirao" na prazno mjesto između četiri vozila koja su tamo od ranije stajala.

Pritom ih je dobro "očešao", budući da je njegovo “parkiranje” uključivalo let preko tri automobila i zaustavljanje nakon udara u četvrti. Srećom po vozača, čini se kako nije povrijeđen, jer je odmah nakon zaustavljanja izašao iz vozila i pokušao shvatiti šta se dogodilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...