IZDRŽALA ČAK GODINU DANA: Razvodi se Pamela Anderson!

Glumica je podnijela zahtjev za razvod od supruga s kojim od vjenčanja na Badnje veče 2020. živi u Kanadi, prenose strani mediji.

  • Show

  • 21. Jan. 2022  21. Jan. 2022

  • 0

Zvijezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson i njen suprug Dan Hayhurst razvode se nakon godinu dana braka.

Glumica je podnijela zahtjev za razvod od supruga s kojim od vjenčanja na Badnje veče 2020. živi u Kanadi, prenose strani mediji.

"Pamela voli autentično koliko i živi", kazao je izvor, a prenio Rollingstone koji je njihovu vezu ocijenio kao “pandemijski vihor koji je utihnuo”.

Podsjetimo, njih dvoje je od početka pratila drama, a Hayhurstova bivša partnerka Carrie je optužila Pamelu kako im je razorila vezu.

"Želim da ljudi znaju da je moja petogodišnja veza, u kojoj smo dobili troje djece, prekinuta zbog Pameline i Danove afere", rekla je Carrie nakon sklapanja njihovog braka, piše Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...