SANADER ZATRESAO HRVATSKU: Milanovićev glasnogovornik izbjegava reći gdje mu je šef...

Potpredsjednik Hrvatskog sabora je na svom Facebook profilu uputio kritike predsjedniku Republike Hrvatske.

  • Regija

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 3

Ante Sanader (HDZ), potpredsjednik Hrvatskog sabora, je na svom Facebook profilu uputio kritike predsjedniku Republike Hrvatske, a i njegovom glasnogovorniku nakon odgovora na pitanje o tome je li Zoran Milanović bio na skijanju u Italiji.

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestalo #samoodgovoritenapitanje? Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima. Dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske," stoji u Sanaderovoj objavi. 

Tportal je upitao Ured predsjednika Hrvatske  je li Milanović doista bio na skijanju u Italiji kako se ranije saznalo. Ovo je odgovor koji su dobili: "Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost. Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru, i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade". 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...