VLAHOVIĆ ŠOKIRAN POSLJEDNJIM INFORMACIJAMA: "U toku pokušaj državnog udara!"

"Dovođenje stranaca u objekte Vlade i prijava onlajn kampanja samo su uvod u pokušaj da se onemogući da Skupština izglasa nepovjerenje Vladi", naveo je Vlahović.

  • Regija

  • 24. Jan. 2022  24. Jan. 2022

  • 3

Miodrag Vlahović, diplomata i predsjednik crnogorskog Helsinškog odbora za ljudska prava komentarisao je aktuelna dešavanja na političkoj sceni i u Vladi Crne Gore i rekao da je u toku pokušaj državnog udara.

Podsjetimo, danas je naš portal prenio vijest iz crnogorskih medija da su u Vladi i kabinetu Krivokapića prisutni određeni ljudi iz Srbije, među kojima je osnivač pokreta "Otpor" Predrag Lečić. 

"Ukratko: u toku je pokušaj državnog udara. O tome se radi. Možda nekome (još uvijek) izgleda smiješno i traljavo -  ali dovođenje stranaca u objekte Vlade i prijava onlajn kampanja samo su uvod u pokušaj da se onemogući da Skupština izglasa nepovjerenje Vladi. Protesti, sukobi", naveo je Vlahović na Twitteru.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...